السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الأرز بالفراخ
هاتي صدور فراخ واغسليها كويس أوي وقطعيها مكعبات صغيره
| هذه الصورة تم تصغيرها . اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600 and weights 92KB. |
قطعي عليها بصلة متوسطة وطماطماية مكعبات وتبليها بالملح والفلفل والبهارات وورق اللورو
أو أي توابل انتي بتفضليها
| هذه الصورة تم تصغيرها . اضغط هنا لرؤية الصورة بالحجم الكامل. الصورة الاصليه بحجم 800x600 and weights 89KB. |
حطيها على النار
سيبي النار عالية لحد ما تغلي
بعد كده هدي عليها النار
ماتحطيش ميه لأن البصل والطماطم والفراخ هينزلوا المية بتاعتهم
هاتي حلة تانية شوحي فيها بصلة صغيره مع حتة زبدة وشوية زيت ذرة صغيرين
ضيفي الرز وتكوني ناقعاه شوية في الميه وكمان ضيفي التوابل
ملح وفلفل ونعناع وقرفة وكركم
قلبيه كويس مع البصلة في الزبده
لحد ماياخد لون دهبي فاتح
بعد كده بضيف نصف كمية صدور الفراخ اللي على النار وبحط له شوربة فراخ كنت سلقاها قبل كده
وده الرز بعد مااستوى
وده الشكل النهائي ليه
وبالهنا والشفا